Dermamelan intimate van mesoestetic® is de langverwachte professionele topische oplossing voor gynaecologisch-esthetische problemen zoals hyperpigmentatie en veroudering rondom de intieme zones.

Deze behandeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Denk hierbij aan personen die veroudering ervaren waardoor hyperpigmentatie en verslapping ontstaan of vrouwen die pas moeder zijn geworden, menopausale vrouwen, hyperpigmentatie die ontstaat door vele wax sessies. Deze problemen rondom de intieme zone kunnen nu eindelijk geholpen worden.

Het succes van het product zit in de dubbele werking: corrigerend en pigment regulerend en anti-aging. Hierdoor zal pigment duidelijk verminderen en anderzijds wordt er met deze behandeling ook een verstevigend resultaat bereikt.

Een gebruiksvriendelijke cabine én thuisbehandeling in één verpakking. Deze behandeling mag enkel door gediplomeerde professionals zoals huidtherapeuten, artsen en schoonheidsspecialisten uitgevoerd worden. Voor de cliënt is het een eenmalige investering voor een all-in-one behandeling met een verbluffend resultaat!

Behandeling Regulier tarief
Dermamelan Intimate

Dé behandeling voor hyperpigmentatie rondom de intieme zones!

€ 500,00

Afspraak maken via WhatsApp

« terug naar overzicht

Schrijf je in of volg ons op social media